Sep 6, 2012

TASSEN


Wat is dat toch met tassen?

Tassen hebben net als schoenen, een waanzinnige aantrekkingskracht op ons. Ik denk dat we de mannen ook niet moeten onderschatten, want in die doelgroep worden steeds meer mooie ontwerpen afgeleverd. Denk maar eens aan de tassen van Cerruti, of Travelteq of andere elegante en stoere merken waar mannen graag mee lopen. Voor vrouwen kan het niet gek genoeg zijn. De prijzen lijken niet uit te maken en bij een groot deel van de modellen loopt het water je in de mond.

Category:General
Posted by: fabiana
Het lijkt wel of alles qua ontwerp, stijl en smaak steeds beter wordt. Nou ja, niet echt alles natuurlijk, want af en toe vraag je wel eens af hoe het mogelijk is dat sommige dingen nooit veranderen of verbeteren. Als je kijkt naar de inrichting en aankleding van restaurants, winkels, en het design van verpakkingen om maar iets te noemen, dan is er zoveel mogelijk en... het wordt toegepast. Het is leuk om uit eten te gaan, de inrichting is mede bepalend voor het succes. The sky is the limit.

Dat is ook al zo in de wereld van relatiegeschenken. Een tasje toen en een tasje nu, is een wereld van verschil. De mode heeft ook hier toegeslagen en je kunt een tas als giveaway of promotioneel artikel echt een cadeau noemen. Goodie bags zijn hip en worden gretig geaccepteerd. Met een mooie branding op de juiste plek heb je een eyecatcher voor lange tijd.

Voor een greep uit Fabulous tassen neem dan even contact op. Wij weten de weg en helpen je naar de juiste keuze.

Add A Comment ›
Uw reactie wordt niet meteen getoond. Na goedkeuring zal hij geplaatst worden.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Code in the picture:
Title:
Your Name(*):
Email:
Notify me of any further comments to this thread:
Website (incl. http://):
Comment(*):
 


Go Back

GIFT OF

THE MONTH: BEACH
Sustainable aan zee met Social Plastic! De perfecte zomer giveaway.
Een stap in de richting van een schone oceaan!

Read more button

SIGN UP | Newsletter


Sign up button

TWITTER | TWEETSRead more button