Nov 26, 2014

Een gift op GIRO 555


Hoe belangrijk is een gift?

Een van de belangrijkste humane financiële gifts op dit moment is misschien wel die voor de Ebola slachtoffers. GIRO 555.

Hoe zou de wereld eruitzien als niemand zou GEVEN? Geven is de fundering van ons bestaan. Geef en je zult ontvangen. Studie heeft uitgewezen dat geven de belangrijkste daad is die mensen blij maakt. Het creëren van een blij gezicht is in feite een simpele zaak. Geef iemand een schouderklopje en zeg 'dank je wel'. Zo gezegd zo gedaan en helemaal GRATIS. En een glimlach is je beloning.

Category:General
Posted by: fabiana
In de wereld van overvloed is er niets mis mee om te genieten van luxe en mooie dingen. Die gave voor creatie hebben we niet voor niets gekregen :-) Leuk is het om verwend te worden met een blijk van waardering. Er is zoveel dat je soms ook niet meer weet wat je moet kiezen. Ga daarin altijd uit van de smile op het gezicht van de ander. Succes verzekerd.

Het is niet eerlijk verdeeld in de wereld. Ziektes en armoede komen altijd op dezelfde onderontwikkelde plekken voor. Een welkome gift is daar hulp en geld. Een schouderklopje is hier niet voldoende. Ik wil dan ook graag benadrukken dat een financiële bijdrage op GIRO 555 een must is, om veel van die mooie smiles te bewaren.

Fabiana

Add A Comment ›
Uw reactie wordt niet meteen getoond. Na goedkeuring zal hij geplaatst worden.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Code in the picture:
Title:
Your Name(*):
Email:
Notify me of any further comments to this thread:
Website (incl. http://):
Comment(*):
 


Go Back

GIFT OF

THE MONTH: BEACH
Sustainable aan zee met Social Plastic! De perfecte zomer giveaway.
Een stap in de richting van een schone oceaan!

Read more button

SIGN UP | Newsletter


Sign up button

TWITTER | TWEETSRead more button