Oct 14, 2016

Respect en samenwerking, de kracht van een relatie.


Het is geen hogere wiskunde. Enkele simpele en noodzakelijke ingrediënten dragen bij tot een relatie die jaren kan duren. Waar ruimte is voor respect en een luisterend oor, interesse... daar gaat het eigenlijk vanzelf. Dan is het een natuurlijk proces waarin je prettig kunt samenwerken.

Category:General
Posted by: fabiana
Niets zo prettig als dat dit gevoel wederzijds is. Je mag er ook trots op zijn als je zo met elkaar kunt omgaan, dat de kunst ervan een gewoonte is geworden. Het is ook fijn om hier bij het naderen van het einde van dit jaar even stil te staan bij zo'n bijzonder contact en dit met een juiste geste te laten blijken.

Er is veel keus in de eindejaarsgeschenken en veel is stijlvol en gericht op het genot. Waarom ook niet, we maken andere mensen nu eenmaal graag blij! Zo zijn er charmante geschenken en pakketten. Denk aan familiepakketten of stoere verrassingen. Traditionele feestpakketten en trendy pakketten, Italiaanse kerstpakketten, goede doelen, kook- en bakcombinaties, MVO, koffie, thee, chocolade... of de nieuwste proeverijen in een stijlvolle cadeaudoos. Het is slechts een greep uit de kerstbox :-)

Kijk gerust eens rond op de speciale kerstpagina waar je ook direct een order kunt plaatsen.

We horen graag je persoonlijke reden waarom je je relatie een blijk van waardering wilt geven. People share stories en dat is toch waar het uiteindelijk om gaat. Sharing is caring :-)

Met liefdevolle groet,

Fabiana

Add A Comment ›
Uw reactie wordt niet meteen getoond. Na goedkeuring zal hij geplaatst worden.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Code in the picture:
Title:
Your Name(*):
Email:
Notify me of any further comments to this thread:
Website (incl. http://):
Comment(*):
 


Go Back

GIFT OF

THE MONTH: BEACH
Sustainable aan zee met Social Plastic! De perfecte zomer giveaway.
Een stap in de richting van een schone oceaan!

Read more button

SIGN UP | Newsletter


Sign up button

TWITTER | TWEETSRead more button