Oct 17, 2016

Over geven en delen gesproken


Het is aan de orde van de dag: we maken ons druk om beelden die voorbijkomen in de media. Schrijnend en ongelovig zien we de heftigheid van dit bestaan soms toch in een ver-van-mijn-bed show. Het is door de snelle nieuwsvoorziening dat de werkelijkheid dichterbij is dan we denken. We kunnen niet meer ontkennend door het leven gaan en dragen graag een steentje bij daar waar het nodig is. Zeker met het geschenkseizoen op de drempel.

Category:General
Posted by: fabiana
Met kerst wil je delen, gezelligheid troef en vooral geen sores. Liefde en bedankjes en mooie kerstcadeaus, volle tafels. Van geven wordt je blij. Dit gegeven strekt zich ook uit op inkoopgebied. Gelukkig zijn er steeds meer leveranciers die mooie pure producten kopen bij leveranciers in derde-wereldlanden. Op deze manier creëren we een win-win situatie en krijgen we een echt kerstgevoel.

Fabulous Gifts heeft dit jaar in het kerstpakkettenassortiment de producten van Energy Line Kenia opgenomen.

De producten van Energy Line Kenia worden gemaakt op de Malindi Market in Kenia. Ondanks dat Malindi een toeristische plaats is tiert de armoede er welig en kunnen de mensen daar alle hulp gebruiken. Door het kopen van producten van Energy Line Kenia levert u een bijdrage aan de duurzame armoedebestrijding in Malindi en wordt er een afdracht gedaan aan de drie Weeshuizen van Blessed Generation, geleid door het Nederlandse echtpaar Fennema/Medendorp.

Kijk op deze pagina om het trendy kerstpakket te zien: http://www.fabulousgifts.nl/index.p…/…/gift-collection/x-mas
http://bit.ly/2dVBA84

Ik wens jullie een mooie keuze :-)

Warme groet,

Fabiana

Add A Comment ›
Uw reactie wordt niet meteen getoond. Na goedkeuring zal hij geplaatst worden.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Code in the picture:
Title:
Your Name(*):
Email:
Notify me of any further comments to this thread:
Website (incl. http://):
Comment(*):
 


Go Back

GIFT OF

THE MONTH: DUBAI
Arabische schoonheid! Luxury pur sang voor de liefhebber! Authentiek vakmanschap verwerkt in stijlvol design. De subtiele vormgeving maakt deze flash drive spannend en vraagt om een compatible eigenaar...

Read more button

SIGN UP | Newsletter


Sign up button

TWITTER | TWEETSRead more button