Aug 30, 2010

Nieuwe website


Een nieuwe website vraagt veel voorbereiding en toewijding. Ik mag wel zeggen dat het daar bij Unicum niet aan ontbreekt. Met passie en enthousiasme hebben zij zich over de nieuwe looks gebogen.
Category:General
Posted by: fabiana
Niet makkelijk met zo'n patiënt als ik die alles leuk vindt en toch kritisch is en het maar moeilijk vindt om te kiezen. Unicum voelde in ieder geval feilloos aan wat de uitstraling moest zijn en dat we zeker de social media niet mochten vergeten. Al heel wat tweets zijn er over het scherm gevlogen en ik hoop dat het blog ook aanslaat bij de schrijflustige giftlovers. Uiteindelijk kun je hier ook gewoon gezellig zijn, om even mee te denken of om toch hebberig te worden. Ik nodig je van harte uit je mening te spuien, ervaringen te delen, over allerhande onderwerpen. Geven is emotie en dat mag ook in verhalende vorm. Een website is levend en er zal voortdurend beweging zijn en verandering. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in om deze b2b giftsite alive and kicking te houden!

Add A Comment ›
Uw reactie wordt niet meteen getoond. Na goedkeuring zal hij geplaatst worden.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Code in the picture:
Title:
Your Name(*):
Email:
Notify me of any further comments to this thread:
Website (incl. http://):
Comment(*):
 


Go Back

GIFT OF

THE MONTH: DUBAI
Arabische schoonheid! Luxury pur sang voor de liefhebber! Authentiek vakmanschap verwerkt in stijlvol design. De subtiele vormgeving maakt deze flash drive spannend en vraagt om een compatible eigenaar...

Read more button

SIGN UP | Newsletter


Sign up button

TWITTER | TWEETSRead more button