X-MAS

GIFTS


Kerst- en eindejaarsgeschenken
Fabulous Gifs houdt niet van lelijke geschenken. Die willen wij niet aan u verkopen. Wij adviseren u liever artikelen die niet achter in de kast terechtkomen. Van een klein tot een groot budget kunt u klassecadeaus verwachten. Kerstpakketten met echte inhoud. Denk aan een chique Italiaans pakket met die echte ambachtelijke delicatessen en wijnen als we het over food & drinks hebben, maar ook een speciaal voor u ontworpen kunstitem. Of werkelijk unieke theegeschenken! De meest eerlijke en trendy chocola van dit moment TCHO! Wij zijn leverancier van de bekendste brands op het gebied van fashion op vele gebieden. Graag zitten wij samen met u aan tafel om enkele leuke ideeën aan te dragen? Bel vandaag nog voor een afspraak en we schenken u een cadeau waar de kerstman verlegen van wordt.

Easy Choice
Een nieuwe service van ons is... Het Easy Choice Concept dat wij voor onze relaties samenstellen: foto’s, ideeën voorzien van uw persoonlijke verhaal en kiezen van geselecteerde gifts. Speciaal op uw wensen afgestemd. Kleinschalig en persoonlijk. Want een geschenk blijft een persoonlijke boodschap. Wij vertellen u er graag meer over.

Mijn eigen kadootje logo


GIFT OF

THE MONTH: DUBAI
Arabische schoonheid! Luxury pur sang voor de liefhebber! Authentiek vakmanschap verwerkt in stijlvol design. De subtiele vormgeving maakt deze flash drive spannend en vraagt om een compatible eigenaar...

Read more button

SIGN UP | Newsletter


Sign up button

TWITTER | TWEETSRead more button