OUR

BRANDS


Exclusieve merken zijn betaalbaar via Fabulous Gifts

Geeft u een geschenk, een bron van emotie of de zekerheid van een merkartikel?

Branding is het toverwoord in marketing. Merken die zeer geliefd zijn en veel trouwe fans hebben, hebben vrijwel allemaal gemeen dat zij emoties op weten te wekken. Merken hebben een aantrekkingskracht. Wat komt er bij u op bij het noemen van: TCHO, Armani, Eastpack, IceBerg, Balenciaga, Renato Balestra, Mascalzone Latino, Akakuro, Belfe, Cerruti 1881, Ungaro, Cacharel, Nina Ricci, Bodum, Apple, Rituals, om er maar een paar te noemen. Ze stralen stuk voor stuk kracht en succes uit. Ook een tikkeltje luxe. Ze vertegenwoordigen een bepaalde waarde. En iedereen wil er iets van hebben, jong of oud.

Emotioneel gehecht
Als consumenten emotioneel gehecht raken aan een merk zullen zij het er graag over willen hebben en hun ervaringen willen delen. Dus waarom geeft u niet een merkgeschenk weg. Zulke lievelingsmerken levert Fabulous Gifts.

Verbazingwekkend vriendelijke prijzen
De winkelwaarde is vaak hoog. Via onze organisatie bent u in de gelegenheid om deze brands in te kopen voor verbazingwekkend vriendelijke prijzen. Goed voor u en uw relaties. Kortom als u uw relaties wilt verrassen met een exclusief cadeau maar niet de hoofdprijs wenst te belalen. Kijkt u ook gerust in de webshop! www.thepowerofbrands.com/fabulous. Mediterrane klasse binnen handbereik.

Heeft u een favoriet merk, laat het ons weten!

GIFT OF

THE MONTH: DUBAI
Arabische schoonheid! Luxury pur sang voor de liefhebber! Authentiek vakmanschap verwerkt in stijlvol design. De subtiele vormgeving maakt deze flash drive spannend en vraagt om een compatible eigenaar...

Read more button

SIGN UP | Newsletter


Sign up button

TWITTER | TWEETSRead more button