sep 10, 2011

Kerstpakkettenkeuze


De keuze in eindejaarsgeschenken of kerstpakketten, relatiegeschenken is overweldigend. Ieder jaar worden er geschenkencatalogi naar de geduldige bureaus van de beslissers opgestuurd. Hoeveel ervan werkelijk worden gelezen is nog maar de vraag... Vaak wordt van een thema uitgegaan, en helaas wordt de geschenkenkeuze te ver uitgesteld waardoor er nog even snel een een pakket gescoord moet worden op het laatste moment. Dat is zonde.
Categorie:General
Ingestuurd door: fabiana
Een eindejaarsgeschenk is namelijk toch een gebaar, een onmisbaar stuk communicatie van de werkgever naar de werknemer. De werknemer of uw relatie krijgt een extra schouderklopje, een knijpje in de wang:-), want het hele jaar is er weer goed samengewerkt. Dan kwak je iemand niet zomaar een cadeau in de handen. Daarom is het zo belangrijk om even na te denken over hetgeen je wilt communiceren naar de ander. Als je dat goed vertaalt is een blij gezicht vanzelfsprekend. Als kerstpakkettensamensteller weten wij waar we het over hebben. Wij weten de weg in het doolhof van cadeaus. Met deze kennis maken wij het de klant makkelijk, door mee te denken en met het juiste advies te komen. En ervoor te zorgen dat het eindejaarsgeschenk een blije verrassing blijft. Of dit nu een traditioneel kerstpakket is of dat hele exclusieve geschenk.

Bel voor een fabulous gift experience vandaag nog!

Voeg commentaar toe ›
Uw reactie wordt niet meteen getoond. Na goedkeuring zal hij geplaatst worden.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Code in de afbeelding:
Titel:
Uw naam(*):
E-mail:
Ontvangstbericht:
Web-site (incl. http://):
Reactie(*):
 


Go Back

GIFT OF

THE MONTH: DUBAI
Arabische schoonheid! Luxury pur sang voor de liefhebber! Authentiek vakmanschap verwerkt in stijlvol design. De subtiele vormgeving maakt deze flash drive spannend en vraagt om een compatible eigenaar...

Read more button

SIGN UP | Newsletter


Sign up button

TWITTER | TWEETSRead more button