feb 3, 2012

Nieuwe producten


Het is altijd een sport, passie om nieuwe stijlvolle producten te vinden. Vaak loop je er gewoon tegenaan en andere keren moet je even zoeken. Het grappige is dat ik soms jaren geleden al weg was van een product en het in het assortiment opnam, maar dat het net was of het publiek er nog niet aan toe was en dan heb ik het over 10 jaar geleden... En dan blijkt dat deze producten nu ineens heel erg hip en wannahaves zijn geworden!
Categorie:General
Ingestuurd door: fabiana
Dit geeft eens temeer aan dat we op de goede weg zijn. Tijdloze chic en toch trendy. Design toppers die niet meer voor enkelen zijn weggelegd. Zulke cadeaus vallen in goede aarde. In de komende tijd zullen we veel nieuwe producten op de website plaatsen. Producten die tot de verbeelding spreken en waarbij je eens even na gaat denken over wie je dit nu eens als geschenk zou willen geven. Een cadeau waarmee je communiceert dat je iemand belangrijk vindt en waardeert. Dat kan alleen met iets speciaals. En het is uit met het gezeur dat we er nog niet aan toe zijn, lang leve de creatieven en de visionairs!

Voeg commentaar toe ›
Uw reactie wordt niet meteen getoond. Na goedkeuring zal hij geplaatst worden.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Code in de afbeelding:
Titel:
Uw naam(*):
E-mail:
Ontvangstbericht:
Web-site (incl. http://):
Reactie(*):
 


Go Back

GIFT OF

THE MONTH: DUBAI
Arabische schoonheid! Luxury pur sang voor de liefhebber! Authentiek vakmanschap verwerkt in stijlvol design. De subtiele vormgeving maakt deze flash drive spannend en vraagt om een compatible eigenaar...

Read more button

SIGN UP | Newsletter


Sign up button

TWITTER | TWEETSRead more button