mrt 14, 2012

PromZ Event


PromZ Event
Op 3, 4 en 5 april aanstaande staat Fabulous Gifts op de PromZ Event in de Jaarbeurs te Utrecht. De grootste beurs voor premiums, promotie-artikelen en relatiegeschenken in de Benelux. Wilt u een gratis VIP entreekaart van ons ontvangen met gratis lunch en consumpties, laat het even weten. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 -17.00 uur en woensdag tot 19.00 uur.


Categorie:General
Ingestuurd door: fabiana
Het voorjaar is altijd een drukte met alle beurzen en presentaties van de nieuwe collecties. Zo ook in relatiegeschenkenland. Fabulous Gifts doet dit jaar weer mee aan het PromZ Event. We laten een aantal eyecatchers zien waar gevers en ontvangers van geschenken blij van worden. Vernieuwend, luxe en stijlvol, maar ook praktisch en hoog scorend. Allemaal passend in deze tijd waar er op het gebied van lifestyle ondanks de veelbesproken crisis veel gebeurt en de creativiteit hoogtij viert. Een bezoek aan onze stand is zeker de moeite waard, we kunnen eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht te brengen door uw merk te benadrukken. Bij uw bezoek aan onze stand maakt u ook nog eens kans op een special gift:-)

Voeg commentaar toe ›
Uw reactie wordt niet meteen getoond. Na goedkeuring zal hij geplaatst worden.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Code in de afbeelding:
Titel:
Uw naam(*):
E-mail:
Ontvangstbericht:
Web-site (incl. http://):
Reactie(*):
 


Go Back

GIFT OF

THE MONTH: DUBAI
Arabische schoonheid! Luxury pur sang voor de liefhebber! Authentiek vakmanschap verwerkt in stijlvol design. De subtiele vormgeving maakt deze flash drive spannend en vraagt om een compatible eigenaar...

Read more button

SIGN UP | Newsletter


Sign up button

TWITTER | TWEETSRead more button