apr 23, 2012

Beurservaring


Op het PromZ Event begin deze maand introduceerden wij supertrendy trolleys met een zogenaamde embossing. De reacties waren zeer enthousiast. De trolley past precies in het vak voor de handbagage in het vliegtuig en is stevig en charmant.

 

Categorie:General
Ingestuurd door: fabiana

Trolleys zijn een vast onderdeel in ons snelle en reislustige leven. Even een stedentripje, zakelijke bespreking, een goedkope vlucht en het handige koffertje wordt snel ingepakt. Hoe leuk is het als zo’n reisvriend op een stijlvolle manier het logo draagt van je bedrijf ? Zichtbaarheid is optimaal en steeds terugkerend. Uniek, want altijd gelimiteerd in oplage. Zelfs de voering kan custommade geleverd worden. Kortom : branding van je merk.

De trolley is een eyecatcher en een zeer gewild artikel. Als bedrijf gooi je hoge ogen bij de ontvanger van een wannahave van dit formaat.

Wil je hier eens over brainstormen ? Wij branden van verlangen :-)


Voeg commentaar toe ›
Uw reactie wordt niet meteen getoond. Na goedkeuring zal hij geplaatst worden.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Code in de afbeelding:
Titel:
Uw naam(*):
E-mail:
Ontvangstbericht:
Web-site (incl. http://):
Reactie(*):
 


Go Back

GIFT OF

THE MONTH: DUBAI
Arabische schoonheid! Luxury pur sang voor de liefhebber! Authentiek vakmanschap verwerkt in stijlvol design. De subtiele vormgeving maakt deze flash drive spannend en vraagt om een compatible eigenaar...

Read more button

SIGN UP | Newsletter


Sign up button

TWITTER | TWEETSRead more button