jan 29, 2013

Duurste USB-stick ter wereld


Wat geef je iemand cadeau die alles al heeft – en nog meer wil krijgen? De allerduurste USB-stick ter wereld. De Dubai Flash Drive is gemaakt van tweehonderd jaar oud African Black Wood, geaccentueerd met zilver en 18-karaats goud en versierd met een zuivere diamant. O ja, je kunt er 64 GB gegevens op kwijt. Prijskaartje? Net iets minder dan drieduizend euro

 

Categorie:General
Ingestuurd door: fabiana

Geen massaproductie, maar vakmanschap: de Dubai Flash Drive is met de hand gemaakt van African Black Wood, de meest luxe houtsoort die er bestaat. De duurste uitvoering van de USB-stick is gedecoreerd met zilver (925) en 18-karaats goud.

Technisch hoogstaand

Achter deze chique façade schuilt exceptionele techniek. De USB 3.0 heeft 64 GB opslagcapaciteit en 190 Mb/seconde leessnelheid. Het spreekt voor zich dat er levenslange garantie op zit. De USB-stick is vernoemd naar een asteroïde van 390 meter groot, die in 2004 is ontdekt. De asteroïde nadert de aarde en zal naar verwachting in 2036 met de aarde in botsing komen.

Hebben!

De Dubai USB-stick is exclusief te koop bij Fabulous Gifts (www.fabulousgifts.nl), het adres voor bijzondere, opvallende en stijlvolle relatiegeschenken. Prijsindicatie: goud € 2993, zilver € 1092. Geïnteresseerd in de USB-stick als relatiegeschenk? Er wordt gewerkt met staffelprijzen.

Wilt u meer weten over de Dubai Flash Drive of over Fabulous Gifts? Neem contact op met Fabiana van de Paverd, info@fabulousgifts.nl, telefoon: 06 24993072.


Voeg commentaar toe ›
Uw reactie wordt niet meteen getoond. Na goedkeuring zal hij geplaatst worden.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Code in de afbeelding:
Titel:
Uw naam(*):
E-mail:
Ontvangstbericht:
Web-site (incl. http://):
Reactie(*):
 


Go Back

GIFT OF

THE MONTH: DUBAI
Arabische schoonheid! Luxury pur sang voor de liefhebber! Authentiek vakmanschap verwerkt in stijlvol design. De subtiele vormgeving maakt deze flash drive spannend en vraagt om een compatible eigenaar...

Read more button

SIGN UP | Newsletter


Sign up button

TWITTER | TWEETSRead more button