okt 31, 2013

Stress! Is het nodig?


Stress is een niet meer weg te denken begrip in onze dagelijkse beleving. Waar ligt dat nou toch aan?
Is het omdat we zoveel moeten of willen? Je wordt ook met van alles om de oren geslagen. Deadlines, sneller internet, nog sneller, dus nog sneller worden je antwoorden en je leveringen verwacht. We laten het allemaal gebeuren en we doen er allemaal als robots aan mee... Als je het laat gebeuren.

Categorie:General
Ingestuurd door: fabiana
Gelukkig draaien we langzaamaan een tijdperk in waarbij we weer zelf willen nadenken. In de tijd van Ot en Sien zat moeders nog eens rustig een trui te breien, of het stoofpotje stond gezellig lang te pruttelen en leek de stress zoals wij die kennen niet te bestaan. Hoe zou het zijn als het woord MOETEN even niet bestond? Dan zouden we ook niets willen MOETEN. Dan komen we weer terug bij ons echte IK.

Wat is dan de link naar geschenken in deze? Niet direct, maar indirect zou ik willen zeggen dat als je iets kiest als kerstcadeau, kerstpakket of als waardering voor je medewerkers of personeel, kies dan met een warm hart en communiceer het echte gevoel. Want uiteindelijk is dat waar het om gaat.

Voeg commentaar toe ›
Uw reactie wordt niet meteen getoond. Na goedkeuring zal hij geplaatst worden.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Code in de afbeelding:
Titel:
Uw naam(*):
E-mail:
Ontvangstbericht:
Web-site (incl. http://):
Reactie(*):
 


Go Back

GIFT OF

THE MONTH: DUBAI
Arabische schoonheid! Luxury pur sang voor de liefhebber! Authentiek vakmanschap verwerkt in stijlvol design. De subtiele vormgeving maakt deze flash drive spannend en vraagt om een compatible eigenaar...

Read more button

SIGN UP | Newsletter


Sign up button

TWITTER | TWEETSRead more button