aug 15, 2017

Travel fever


Hartje zomer... druk op alle toeristische plekken, maar heerlijk rustig voor de thuisblijvers. Een apart sfeertje hangt er. De druk lijkt van de ketel, terwijl je meer werk verzet. Het geeft niet dat iedereen met vakantie is, mijn tijd komt wel denk je. Een kwestie van instelling. Ik geniet ervan. Het geeft je frisse ideeën wat meer ruimte te gedijen. Ik zie het als een cadeau.

Categorie:General
Ingestuurd door: fabiana
Wanneer krijgt een mens ideeën?
Studies wijzen uit dat je in je slaap doordenkt en wanneer je dan wakker wordt, je ineens iets geweldigs te binnen schiet. Super is dat. Meteen opschrijven en je zult zien dat als je dat niet doet, je het idee wel eens kwijt kunt raken. Ook de ochtend douche doet wonderen. Het gaat allemaal om inspiratie. Vakantie vieren heb je nodig om je creativiteitsbatterij op te laden. Je hebt het soms zelf niet eens in de gaten dat je maar doorgaat in de ratrace. De knop uitzetten doet wonderen en je relativeert het bestaan weer even.

Verrassing
Als ik voor mezelf spreek dan word ik altijd omarmd door travel fever. Andere culturen, het feit dat je niets moet, het reizen op zich, mensen ontmoeten, mensen die vaak superaardig zijn, het spannende van niet weten wat er komt. De verrassing iedere keer weer. En dat is misschien ook wel de link naar het werken met gifts. Je wilt graag iemand blij zien door een verrassing. De onverwachte waardering die wonderen doet.

Denk er eens aan als je niet vaak iets met geschenken doet. Het is zeker de moeite waard en je krijgt er veel loyalty voor terug. Misschien een mooi moment om een creatieve verrassing te bedenken nu nog niet iedereen terug is van vakantie.

En anders weten wij wel een fabulous gift :-)

With love
Fabiana

Voeg commentaar toe ›
Uw reactie wordt niet meteen getoond. Na goedkeuring zal hij geplaatst worden.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Code in de afbeelding:
Titel:
Uw naam(*):
E-mail:
Ontvangstbericht:
Web-site (incl. http://):
Reactie(*):
 


Go Back

GIFT OF

THE MONTH: DUBAI
Arabische schoonheid! Luxury pur sang voor de liefhebber! Authentiek vakmanschap verwerkt in stijlvol design. De subtiele vormgeving maakt deze flash drive spannend en vraagt om een compatible eigenaar...

Read more button

SIGN UP | Newsletter


Sign up button

TWITTER | TWEETSRead more button