sep 30, 2019

ANTI-DIEFSTAL RUGZAK


Een regelrechte hit en musthave zijn de anti-diefstal rugzakken. Geen gedonder meer als je in een drukke stad loopt waar zakkenrollers op de loer 'lopen' en zich vingervlug van je eigendommen ontdoen. Met de Bobby Urban Lite anti-diefstal rugzak heb je de perfecte reisgenoot gevonden.


Categorie:General
Ingestuurd door: fabiana
Het klinkt wat heftig, maar we zijn als world travellers altijd op onze hoede tegenwoordig. Het leuke is dat de nieuwe tassen heel trendy zijn en zeer stijlvol. Vaak kan de laptop er ook makkelijk in en zijn er overal handige vakjes en verborgen ritsjes om je waardevolle eigendommen in op te bergen. Wij zijn fan van deze fabulous gift!

Je sluit de rugzak goed af door het hoofdvak op te rollen en te vergrendelen met het met staal versterkte combinatieslot. Deze sluiting kan ook worden gebruikt om de tas aan een vast voorwerp te vergrendelen. Er zijn verborgen zakken aan de achterkant en in de schouderriem. Deze laatste zijn voorzien van RFID-bescherming. De tas heeft een zijvak voor je waterfles en een afneembaar elastisch net voor je sportuitrusting. Aan de binnenkant heeft deze Bobby gewatteerde vakken voor een 15,6" laptop, een tablet tot 12,9" en mesh zakken voor je andere spullen. Geregistreerd ontwerp®

Kijk hier voor een demonstratievideoVoeg commentaar toe ›
Uw reactie wordt niet meteen getoond. Na goedkeuring zal hij geplaatst worden.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Code in de afbeelding:
Titel:
Uw naam(*):
E-mail:
Ontvangstbericht:
Web-site (incl. http://):
Reactie(*):
 


Go Back

GIFT OF

THE MONTH: WATER
Kies voor gratis water in de stad.
Alle tappunten op de stylish fles.
Wat is jouw favoriete stad?

Read more button

SIGN UP | Newsletter


Sign up button

TWITTER | TWEETSRead more button