okt 7, 2019

Thee als luxury gift


Ik kan mijn geluk niet op. Was het twintig jaar geleden nog ondenkbaar dat je overal een lekkere kop thee kon bestellen, het theetij is wel degelijk gekeerd. Uitgelachen werd ik wanneer ik als enige geen wijn bestelde maar thee, in een café. Nu durf ik bijna te zeggen dat de soorten en smaken je het nog moeilijk kunnen maken met kiezen.
Categorie:General
Ingestuurd door: fabiana
Een goede thee is gezond, bevat veel anti-oxidanten en is lekker voor ieder moment. Het houdt je werkelijk jong! De subtiliteit zit hem in de theeblaadjes die echt beter presteren dan het gruis dat je in sommige zakjes aantreft. Kies dus voor kwaliteit. Doe het niet voor minder.

Edoch, het gaat verder dan dit. Het hoort thuis op het niveau van parfum. Een bijzondere samenstelling van bij elkaar passende theesoorten, waardoor er een ‘bouquet’ ontstaat dat vergelijkbaar is met een exclusieve geur.

Thee hoort thuis in de luxury beleving, als luxe cadeau. Je beste relaties zijn het waard een cadeau van niveau te krijgen. Wij kunnen je helpen met een passende keuze.

With respect
Fabulous Gifts

Voeg commentaar toe ›
Uw reactie wordt niet meteen getoond. Na goedkeuring zal hij geplaatst worden.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Code in de afbeelding:
Titel:
Uw naam(*):
E-mail:
Ontvangstbericht:
Web-site (incl. http://):
Reactie(*):
 


Go Back

GIFT OF

THE MONTH: WATER
Kies voor gratis water in de stad.
Alle tappunten op de stylish fles.
Wat is jouw favoriete stad?

Read more button

SIGN UP | Newsletter


Sign up button

TWITTER | TWEETSRead more button