nov 4, 2010

Cadeaucoach bij verjaardagen


Uw relatie of een van uw werknemers is jarig of er wordt een baby geboren, een huwelijk, een jubileum. Altijd moet er nog even snel, tussen de bedrijven door, een cadeau gekocht worden. Lijkt het u niet een rustgevende gedachte dat wij deze sores van u overnemen. Dat wij een passend cadeau zoeken en alles regelen?
Categorie:General
Ingestuurd door: fabiana
Fabulous Gifts biedt een nieuwe service. Wij zijn van mening dat we steeds meer zulke wannahave cadeaus in ons assortiment krijgen dat je er gewoon hebberig van wordt. Kiezen is moeilijk, omdat er zoveel mooie geschenken zijn. Gifts die je moet krijgen. Als je jarig bent is dat het mooiste moment om eens extra verwend te worden. Dat ene cadeau te krijgen dat je zelf niet zo snel koopt. Wij kunnen hier een handje bij helpen. Geef ons de verjaardagsdata van de medewerkers of relaties en wij zorgen ervoor (in overleg) dat de jarige job zijn of haar verrassing krijgt. Dit kan uiteraard ook voor een zieke medewerker zijn of een jubilaris. Er zijn veel geefmomenten. Bedenk ze maar! Wij helpen graag u deze hoofdbreker uit handen te nemen. Per slot van rekening zijn we niet voor niets cadeaucoach.

Voeg commentaar toe ›
Uw reactie wordt niet meteen getoond. Na goedkeuring zal hij geplaatst worden.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Code in de afbeelding:
Titel:
Uw naam(*):
E-mail:
Ontvangstbericht:
Web-site (incl. http://):
Reactie(*):
 


Go Back

GIFT OF

THE MONTH: DUBAI
Arabische schoonheid! Luxury pur sang voor de liefhebber! Authentiek vakmanschap verwerkt in stijlvol design. De subtiele vormgeving maakt deze flash drive spannend en vraagt om een compatible eigenaar...

Read more button

SIGN UP | Newsletter


Sign up button

TWITTER | TWEETSRead more button