apr 18, 2011

Cacharel maakt hebberig


Cacharel is de nieuwe aanwinst in de serie mediterrane haute couture merken. De fashion chique straalt er vanaf. Heb je het ooit over een sleutelhanger gehad, dan had je de sleutelhanger die Cacharel nu in de collectie heeft niet in gedachten. Hij is zo mooi!
Categorie:General
Ingestuurd door: fabiana
Nederland kan wel wat stijlvoller uit de hoek komen. Wij, Hollanders, hebben alles in huis om er classy uit te zien, en we hoeven echt niet altijd in de joggingbroek omdat het zo makkelijk is en lekker zit. Het doet afbreuk aan de sjeu die het leven biedt. Dan nog maar niet te spreken over de prachtige zijden shawls in kleurstellingen die perfect passen bij de andere accessoires als pennen, baghangers, portemonnaies, foto- en cardhouders, horloges, tassen. Perfecte gifts voor een relatie of medewerker. Wat dacht u van secretaressedag? Donderdag 21 april is het weer zover. En reken maar dat het een leuk gebaar is! :-)

Voeg commentaar toe ›
Uw reactie wordt niet meteen getoond. Na goedkeuring zal hij geplaatst worden.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Code in de afbeelding:
Titel:
Uw naam(*):
E-mail:
Ontvangstbericht:
Web-site (incl. http://):
Reactie(*):
 


Go Back

GIFT OF

THE MONTH: DUBAI
Arabische schoonheid! Luxury pur sang voor de liefhebber! Authentiek vakmanschap verwerkt in stijlvol design. De subtiele vormgeving maakt deze flash drive spannend en vraagt om een compatible eigenaar...

Read more button

SIGN UP | Newsletter


Sign up button

TWITTER | TWEETSRead more button