TCHO

CHOCOLATEAls enige leverancier in Europa verleidt Fabulous Gifts je met TCHO.

Het mooiste dat chocola je kan bieden! Design award winning chocolate! Puur, eerlijk, gezond en stijlvol! TCHO, vooruitstrevend, voor mensen die verder kijken. De business gift bij uitstek! Exclusief bij Fabulous Gifts.

TCHO heeft een fantastisch team, een duurzaam bedrijf dat er in elk aspect naar streeft een betere wereld te creëren. TCHO is meer dan een chocoladefabriek. TCHO is de toekomst.

TCHO heeft een speciaal programma dat bij de bron begint: TCHOSource. Dit houdt in dat bij TCHO we weten waar de ingrediënten vandaan komen. Wij gaan respectvol om met de mensen en de producten, waarbij we ernaar streven de metaforische taart groter te laten groeien voor iedereen die ermee te maken heeft.

TCHO bezoekt zelf de locaties, zoals Ecuador, om direct met de cacaoboeren te werken. Leveranciers krijgen betere lonen, wij krijgen betere ingrediënten, de klant krijgt betere chocola. Slavery is uit den boze. Misschien kunnen we met deze win-win-win toch een betere wereld creëren.

TCHO neemt met minder geen genoegen.GIFT OF

THE MONTH: DUBAI
Arabische schoonheid! Luxury pur sang voor de liefhebber! Authentiek vakmanschap verwerkt in stijlvol design. De subtiele vormgeving maakt deze flash drive spannend en vraagt om een compatible eigenaar...

Read more button

SIGN UP | Newsletter


Sign up button

TWITTER | TWEETSRead more button