Basissupplementen

Als u uw dieet alleen wilt aanvullen met de absolute basis, dan is dit artikel iets voor u. De meeste mensen voorzien niet alleen in hun basisbehoeften aan micronutriënten. Om dit gat op te vullen, zijn supplementen nodig.

Als het om suppletie gaat, is er wat ik de “Hiërarchie van Behoeften” noem. Deze hiërarchie begint met de basisvoedingsstichting en gaat dan verder naar de geavanceerde of hybride supplementen. Denk aan de hiërarchie als een piramide, met de brede basis als fundament.

Fundamentele supplementen
Wat zijn de basissupplementen?
Er zijn twee dagelijkse supplementen die ik de foundationproducten noem. Dit is een multivitamine- en visoliecapsule van hoge kwaliteit. Laat me uitleggen waarom ik deze twee heb gekozen.

Multivitaminen
De micronutriënten die in een multivitamine worden aangetroffen, zijn nodig om te voldoen aan de vraag die ontbreekt in een normaal dieet voor hele voedingsmiddelen. De meerderheid van de mensen consumeert niet genoeg groenten en fruit voor een optimale voeding. Houd er tegelijkertijd rekening mee dat het niet mogelijk is om een ​​slecht dieet te corrigeren met supplementen.

Maar het nemen van een merk of type multivitamine is niet de oplossing. Als het om supplementen gaat, krijgt u vaker wel dan niet “waar u voor betaalt”. Een veelgemaakte fout die consumenten maken, is ervoor kiezen om een ​​goedkopere, grotere fles online of in een grote kistenwinkel te kopen. Dit zijn typisch een hard, door hitte geperst type en de absorptiesnelheid door het lichaam is vrij slecht. Let bij het kopen van een multivitamine op een ingekapseld merk van hoge kwaliteit. Misschien wilt u er ook een kiezen die specifiek is voor het geslacht. Een mannetje heeft andere voedingsbehoeften dan een vrouwtje.

Een goede multivitamine voorziet in de basisbehoeften aan voedingsstoffen waarop alle andere zijn gebouwd. Alleen omdat u misschien geen verandering in energie of sommige gezondheidsproblemen opmerkt, wil nog niet zeggen dat het niet helpt. Onthoud dat een sterke basis misschien niet alle lofbetuigingen krijgt van een luxe huis, maar het is de basis van de schoonheid. Je bent zo sterk als je fundament.

Visolie
Visolie, ook wel bekend als Omega-3’s, is mijn andere keuze voor het bouwen van een sterke, gezonde basis.

Omega-3 vetzuren hebben zeer goede ontstekingsremmende eigenschappen. In de wereld van vandaag bevatten onze diëten veel omega-6, die ontstekingen veroorzaken. Als u ervoor kiest om uw aanbevolen dosering van omega-3-vetzuren alleen via een dieet binnen te krijgen, moet u minstens 3-5 keer per week vette vis eten. Zoals u kunt zien, is dit niet de gemakkelijkste manier om het te doen!

Net als een multivitamine wordt visolie ook met korting verkocht in de grote winkels. Maar deze zijn zelden van hoge kwaliteit. Een goed visoliesupplement bevat een hoge EPA / DHA-verhouding. Met de hogere verhouding is het niet nodig om meerdere tabletten in te nemen.

Conclusie
Zoals ik al eerder zei, zijn deze twee supplementen de basis van elke goede, gezonde voedingssupplementen. Zonder een goede multivitamine en visolie bouw je op wankele grond. Doe jezelf een plezier en koop vandaag nog een hoogwaardige multi en Omega-3. Bekijk ons ​​op Facebook voor meer gezonde tips

Artikelbron: http://EzineArticles.com/10202656

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.